Kora Dijkshoorn   

Praktijk voor Psychotherapie

Stress moeten ervaren of stressvrij kunnen leven?

Een seminar van de Mhaádeii Levensschool

 

Elk persoon ervaart de uitdagingen van het leven individueel op basis van eerdere ervaringen, de huidige levenssituatie, de persoonlijke beoordelingen en de persoonlijkheidsstructuur. Voor sommigen is een levenssituatie  stress, voor anderen is het de motivatie om te handelen - afhankelijk van de persoonlijkheid. Vergelijken we onszelf met anderen, komen we al snel terecht in devaluatie en onzekerheid. Door de individualiteit van de mens kunnen er geen universele strategieën en snelle oplossingen zijn voor het omgaan met stress.

In het ELPH-stress-seminar werken we aan het vinden van oplossingen in onszelf.

Wanneer we leren onze persoonlijkheidsstructuur, sterke en zwakke punten te herkennen en te accepteren, worden we ons bewust van onze individualiteit.

Dit proces van bewust worden en ontwikkelen van de persoonlijkheid verandert onze visie op onszelf en ons leven. Op een natuurlijk wijze openbaren zich nieuwe mogelijkheden om ons leven speels en gemakkelijk te maken, zelfs in uitdagende situaties.

Dit bewustwordingsproces wordt in het seminar door de ELPH-essences in meditaties ondersteund, om zelfhelende krachten in ons te activeren.

 

                                                                    Eenvoudig leven – praktisch handelen  

2-daags seminar:

zaterdag van 15:00 tot 18:00 uur

zondag van 10:00 tot 13:00 uur

Ook individueel te volgen

Nadere informatie via info@doris-seibert.nl of 06-33220661

of https://www.elph-academy.net/seminare/detail/stress_erleben_muessen_oder_stressfrei_leben_koennen.html